Referenties‎ > ‎

Business analyse en consultancy voor Vanas Medical

Geplaatst 30 aug. 2012 13:16 door Philip Debaere   [ 20 jan. 2017 09:16 bijgewerkt ]
Vanas Medical verkoopt logistieke oplossingen voor het beheer en distributie van medicatie in ziekenhuizen. Dit gaat van geautomatiseerde opslag van medicatie in de centrale apotheek (verticale carrousels) tot de autonome en gecontroleerde distributie van de individuele geneesmiddelen op een verpleegafdeling (spoed, operatiekwartier,...) door middel van de geautomatiseerde uitgifte-automaten.

bron: www.vanas.be

Consultancy & solution development
Pehade levert consultancy bij de conceptuele definitie en ontwikkeling van nieuwe softwaretoepassingen die de opslagsystemen en uitgifte-automaten aansturen. Nieuwe functionaliteiten of specifiek maatwerk worden uitgeschreven in een functionele analyse. Bovendien wordt er ook technisch-commerciële ondersteuning gegeven aan aan de sales mensen bij hun klanten in de respectievelijke ziekenhuizen.

Pehade analyseert eveneens de interface-mogelijkheden met aanwezige softwaresystemen die in de respectievelijke ziekenhuizen of afdelingen operationeel zijn. (Infohos, Cegeka, Medsoc, Polymedis,...).

Pehade werkte in opdracht van Vanas Medical en Vanasoft meerdere analyses of oplossingen uit voor verschillende ziekenhuizen (UZ-Leuven, UZA, UZ-Brussel, AZ Groeninge, Jan Yperman, ZNA,...)

Klik hier voor meer realisaties.