Zoho CRM helpt The Outsider Coast bij het structureren en meten van seizoensgebonden verkoop en prospectie.

www.theoutsidercoast.be

Reeds verschillende jaren beschikt The Outsider Coast over een volledig gamma aan outdoor activiteiten aan de Belgische kust en in de Westhoek.


De activiteiten zijn toegankelijk voor groepen, scholen en verenigingen vanaf 10 personen. Zowel voor kinderen als volwassenen hebben zij aangepaste programma's.

Ook teambuildingprogramma's en incentives voor bedrijven worden aangeboden en zijn gekruid met actie en avontuur in een prachtige omgeving, en bieden talrijke mogelijkheden voor samenwerking, overleg en communicatie.

De activiteiten van The Outsidercoast zijn vrij cyclisch en seizoensgebonden. Hetzelfde geldt voor de verkoop. In het "dode" seizoen wordt dan ook de meeste tijd besteed aan prospectie en verkoop. Zoho CRM helpt het verkoopsteam met het duidelijk opvolgen van alle opportuniteiten.

Getuigenis:
"Dankzij de rapportering in Zoho CRM kunnen wij nu duidelijk in kaart brengen wanneer wij de meeste aanvragen krijgen en hoe lang het gemiddeld duurt tussen een aanvraag en de verkoop van een activiteit. Ook volgen wij op welke verkoopskanalen het meeste aanvragen opleveren"

Lisa Gouwy - The Outsidercoast


Meer referenties: klik hier >>