Referenties‎ > ‎

The Insiders: Zoho CRM biedt één centraal verkoopsplatform voor alle medewerkers

Geplaatst 9 nov. 2011 08:55 door Philip Debaere   [ 5 jan. 2016 08:58 bijgewerkt ]
 

The Insiders is een internationaal en wereldwijd marketingbureau dat vooral werkt voor grote accounts en zijn filosofie volledig baseert rond "Word of mouth" of simpelweg "mond-tot-mondreclame". 

Zoho CRM: steeds een up to date met een real time overzicht van wat er zich in verkoopspijplijn bevindt. 

The insiders hebben sales-mensen verspreid over gans Europa, Noord- en Zuid-Amerika. Deze mensen bewerken de lokale branches van internationale accounts. Via custom views hebben de gebruikers standaard zicht op hun eigen accounts, en lokale contacten, maar mits het inschakelen van een andere view is transparantie met de collega's in een ander land perfect mogelijk.

Per account worden alle relatieve notities, documenten, acties en evenementen gekoppeld aan de respectievelijke account-fiches.
Een account heeft dan ook één of meerdere contacten, eveneens gekoppeld aan de account-fiche.

De verschillende sales-mensen registreren al hun campagnes en opportuniteiten met hun respectievelijke status in Zoho CRM. Dat biedt vervolgens de mogelijkheid aan het management om ten allen tijde rapporten te genereren en dashboards te creëren die een duidelijk beeld geven van de wat er zich in welke fase van de verkoop in de pijplijn bevindt.Getuigenis:
"Wij zijn een internationaal marketingbureau uit Antwerpen dat zich specialiseert in reclamecampagnes gebaseerd op "Word of mouth" of simpelweg "mond-tot-mondreclame". Onze salesmensen zijn actief in verschillende Europese landen maar dankzij Zoho CRM hebben wij steeds een actueel beeld van hun activiteiten en kunnen wij op elk moment zien hoeveel en welke dossiers er in de pijplijn zitten"

 The Insiders - Bart Baeyens - International Sales Director

Klik hier voor meer realisaties.