Referenties‎ > ‎

Zoho CRM ondersteunt de nieuwe verkoopsdivisie bij SmartphotoXL

Geplaatst 24 jul. 2013 05:44 door Philip Debaere   [ 5 jan. 2016 08:21 bijgewerkt ]
 

SmartphotoXL is de nieuwste divisie van de Smartphoto™ group, de groep die voor heel Europa foto-opnames verwerkt tot betaalbare hoog kwalitatieve fotoproducten zoals fotoboeken, kaartjes, kalenders, agenda’s, foto op canvas en een uitgebreid gamma geschenken.

Met “smartphotoXL: Visuals, Textiles & Displays” gaan we nog een stap verder, smartphotoXL staat in voor een compleet nieuw assortiment in- en outdoor producten. Enkele voorbeelden: belettering, spandoeken, deurposters, behangpapier, vlaggen, rollups en popups, dit alles professioneel geprint in topkwaliteit voor een aantrekkelijke prijs!Om deze nieuwe markt te ontginnen en dit op een professionele en gestructureerde manier te laten verlopen werd gekozen voor Zoho CRM om klanten en leads netjes in kaart te brengen.

Voor e-mail en social media marketing kozen de mensen van SmartphotoXL voor Zoho Campaigns. Deze uiterst intuïtieve en gebruiksvriendelijke e-mailmotor synchroniseert immers volautomatisch de mailinglijsten uit Zoho CRM.


Meer referenties: klik hier >>