Referenties‎ > ‎

Cars on the web automatiseert met Zoho CRM

Geplaatst 1 sep. 2014 16:10 door Philip Debaere   [ 5 jan. 2016 08:17 bijgewerkt ]

Territory management en workflow rules automatiseren en optimaliseren het verkoopsproces. 


http://www.carsontheweb.com/

"Cars on the web" (COTW) is een internationaal veilingsplatform voor tweedehands auto's.


Cars on the web is gevestigd in Tienen en veilt tweedehands auto's, meestal afkomstig van leasingbedrijven, aan professionele autohandelaars over gans Europa. De doelstelling van de verkoopsafdeling bestaat erin om zoveel mogelijk autohandelaars te laten registreren die dan kunnen deelnemen aan de verschillende veilingen.
COTW beschikt over een call center waarin per land één of meerdere "native speakers" werken die continue autohandelaars opbellen. Er wordt gebruik gemaakt van het "territory management" binnen Zoho CRM (Enterprise) waardoor de medewerkers enkel die "kopers" (klanten) of prospecten kunnen zien die gevestigd zijn in hun eigen rayon of territorium.
Tijdens een gesprek wordt de relevante data ingevuld of toegevoegd aan specifieke op maat ontworpen call sheets.

COTW maakt eveneens gebruik van verschillende "work flow rules" die in functie van het aanvinken van een bepaald veld, volautomatisch een voorgedefinieerde mail versturen naar de respectievelijke prospect of klant. Via een tijdsgebonden work flow rule wordt er eveneens voor gezorgd dat bestaande klanten periodiek opnieuw worden opgebeld.

PEHADE stond in voor de analyse, volledige configuratie en opleiding voor het volledige project.

Meer referenties: klik hier >>