Referenties‎ > ‎

Zoho Campaigns voor e-mailmarketing bij Beautylook

Geplaatst 30 aug. 2012 13:24 door Philip Debaere   [ 5 jan. 2016 08:40 bijgewerkt ]


Beauty Look is een trendy en klassevolle speciaalzaak voor alles wat met fitness en wellness te maken heeft. Beautylook vindt zijn klanten zowel in de particuliere markt, professionele milieus en het sportieve segment 


Tevreden Zoho CRM gebruiker wil een stapje verder gaan

Beauty Look is reeds geruime tijd een tevreden gebruiker van Zoho CRM. De zaakvoerder speelde dan ook reeds een tijdje met het idee om prospecten maar ook bestaande klanten te benaderen via e-mail marketing.
Echter, hij zag op tegen het onderhoud van de contactgegevens zoals dit bij de klassieke e-mail marketing providers het geval is.
Toen Zoho zijn eigen e-mail marketing systeem lanceerde met integratie in Zoho CRM was hij meteen geïnteresseerd.

Pehade heeft hem begeleid in het opzetten van de mailinglijsten in Zoho campaigns en de respectievelijke automatische synchronisatie met Zoho CRM.

Op basis van welgedefinieerde criteria in Zoho CRM (sauna, hotspring, fitness,...) worden specifieke mailinglijsten gecreëerd in Zoho Campaigns. Hiermee kunnen specifieke doelgroepen gericht gemaild worden, enerzijds om nieuwe klanten te werven maar anderzijds ook om bestaande klanten te melden dat er promoties zijn op bv. onderhoudsproducten.
Ook is er een mailinglijst voor architecten die Beauty Look steeds op de hoogte wil houden met betrekking tot nieuwe evoluties en nieuwe producten.

Zodoende hoeft Zaakvoerder Luc Braet zich nooit bezig te houden met het exporteren & importeren van gegevens aangezien dit volautomatisch gebeurt via de ingestelde synchronisatie tussen Zoho CRM en Zoho Campaigns. Nieuwe prospecten of klanten komen automatisch in de juiste mailinglijst terecht.


Klik hier voor meer realisaties.