Referenties‎ > ‎

BYS - By Your Site - doet volledige klantenopvolging met Zoho CRM

Geplaatst 8 apr. 2014 16:07 door Philip Debaere   [ 5 jan. 2016 08:19 bijgewerkt ]

Zoho CRM is van cruciaal belang voor klantenopvolging en de dagdagelijkse bedrijfsvoering. 

www.bysbvba.be
BYS bvba is een Website ontwerper, Google Apps reseller en DNS-agent van het eerste uur.

Het beheren van meer dan 1000 domeinnamen alleen al vraagt een gestructureerde manier van werken om alles correct te kunnen beheren en niets uit het oog te verliezen.

Zoho CRM is reeds jaren een cruciaal systeem dat centraal staat in de bedrijfsvoering van BYS. Alle informatie over klanten, leveranciers, producten, vervaldata en support tickets met een knowledgebase voor FAQ's worden allemaal perfect beheerd in Zoho CRM.

Via de rapporteringsmodule wordt elke maand automatisch een rapport gegenereerd van alle domeinnamen of andere licenties die aan vernieuwing toe zijn. Overzichtelijk en duidelijk en dus zonder risico dat er zijn die door de mazen van het net glippen…

Getuigenis:
"De begeleiding die we genoten tijdens het opstarten van ZOHO CRM was voortreffelijk. Pehade heeft ons op een deskundige manier bijgestaan om deze "CRM" - klantenrelatiebeheer - op te zetten. Ik ben heel tevreden en kan Philip enkel een pluim geven voor zijn manier van werken. Zonder hem had ik niet geweten hoe ik mijn klanten gegevens op een doeltreffende manier kon opbouwen. Ondertussen werken we reeds 4 jaar met deze software in de Cloud. Aanrader!"

Frank Verhaegen - Zaakvoerder BYS - By Your Site -

Meer referenties: klik hier >>