Zoho CRM is aanpasbaar volgens de noden van elk soort bedrijf: specifieke velden, specifieke modules, specifieke rapporten, automatisatie,...
Pehade kan u hierbij maximaal ondersteunen zodat u Zoho CRM optimaal kan gebruiken.


Waarmee kan PEHADE u van dienst zijn?

Zoho CRM Certified consultant

  • Consultancy: tijdens een brainstormsessie wordt er geluisterd overlegd met gebruikers en stakeholders over hoe ze willen werken en wat ze willen realiseren met Zoho CRM. Aansluitend wordt er advies gegeven over wat er mogelijk is, wat de beste aanpak is en geven we tips en aanwijzingen hoe alles gerealiseerd kan worden om tot het gewenste resultaat te komen.
  • Sleutel op deur: we analyseren de behoefte voor uw persoonlijke Zoho CRM omgeving. Vervolgens voeren we de volledige setup en configuratie uit volgens de goedgekeurde analyse. Daarna leiden we de gebruikers op die dagdagelijks met Zoho CRM zullen werken. 
  • Opleiding: in één of meerdere sessies leiden we u op voor het opzetten en configureren van uw eigen Zoho CRM omgeving.
  • Support: we leveren ondersteuning bij het importeren van bestaande data in Zoho CRM. We leveren eveneens support bij het doorvoeren van kleine of grote aanpassing aan de Zoho CRM omgeving en helpen u bij het oplossen van eventuele problemen die zich zouden kunnen voordoen. 
  • Middleware: Indien u behoefte hebt aan een koppeling tussen Zoho CRM en een andere bedrijfsapplicatie, of u heeft nood aan een specifieke toepassing die gebruik maakt van de data in Zoho CRM, dan kunnen we deze toepassingen op maat laten ontwikkelen.


Pehade cofigureerde Zoho CRM reeds voor uiteenlopende bedrijfstakken zoals: een reclamebureau, detailhandel, groothandel, expertisebureau, consultingbedrijf, immo-kantoor, sportclub, overheidsinstelling...

Getuigenissen en referenties: meer>>