Zoho CRM maakt relatiebeheer en verkoopsopvolging ook toegankelijk voor KMO’s en zelfstandigen. Elk bedrijf kan nu zonder grote investering werken met een krachtig CRM systeem. Er zijn wereldwijd reeds meer dan 50.000 bedrijven die dagdagelijks met Zoho CRM aan de slag zijn.

Vinger aan de pols bij klanten en prospecten

Centraliseer alle gegevens van uw klanten en prospecten op één plaats. Maak notities, voeg bijlagen toe, beheer taken en afspraken. Kortom, wees productief en verlies geen tijd aan het zoeken naar belangrijke informatie.

Breng opportuniteiten en offertes in kaart

Genereer verkoopkansen en volg uw offertes op een gestructureerde manier op. Weet op elk moment in welke fase van de verkoop-cyclus een opportuniteit zich bevindt. Bekijk in één oogopslag wat er in de verkooppijplijn zit.

Evalueer en rapporteer

Zoho CRM is een krachtig instrument waarmee je uw verkoop en verkopers kan sturen, opvolgen en evalueren via een uitgebreide rapportering. Creëer zelf rapporten en dashboards en laat deze periodiek automatisch genereren.

Automatiseer

Laat automatisch acties uitvoeren (een taak toekennen, een e-mail versturen, een veld aanpassen) als voldaan is aan bepaalde voorwaarden of regels (Workflow rules). Publiceer formulieren op uw website waarvan de gegevens meteen in uw CRM worden geregistreerd.

Synchroniseer agenda en importeer e-ma

Zoho CRM beschikt over een aantal synchronisatie-mogelijkheden die het toelaten om al dan niet automatisch uw agenda te synchroniseren met Google Apps of MS Outlook. Via de Zoho Mail add-on worden e-mails gekoppeld aan de respectievelijke contact- of prospect-fiche.

E-mail en social media marketing

Zoho CRM is een krachtig instrument waarmee je uw verkoop en verkopers kan sturen, opvolgen en evalueren via een uitgebreide rapportering. Creëer zelf rapporten en dashboards en laat deze periodiek automatisch genereren.

Setup & configuratie

Zoho CRM is optimaal aan te passen aan uw eigen noden of wensen. Pehade kan u daarbij begeleiden, u opleiden of de configuratie sleutel op de deur voor u uitvoeren.

Probeer Zoho CRM GRATIS

Er bestaat een basisversie van Zoho CRM die u geheel gratis kan activeren voor 10 gebruikers en u vrijblijvend kan blijven gebruiken.

Maximale mobiliteit

Zoho CRM zorgt tevens voor maximale mobiliteit . Alle informatie is ook onderweg beschikbaar dankzij een krachtige mobiele applicatie voor uw smartphone of tablet.
Dit zorgt ervoor dat u uw volledige klantenbestand en bijhorende gegevens steeds op zak hebt en om het even waar en wanneer updates kan uitvoeren, notities toevoegen, een bijlage consulteren, een nieuwe opportuniteit invoeren, een nieuwe lead ingeven, een e-mail versturen, een afspraak vastleggen,…