http://www.presencegroup.eu/www.futurn.eu

The InsidersModralog (Cz)

The Outsidercoast
BYS - By Your Site -Economisch Huis Oostende"We waren toe aan een nieuw CRM-systeem om het bestaande pakket dat een decennia geleden voor ons nog helemaal op maat werd ontwikkeld, te vervangen. Met Zoho CRM vonden we een meer dan geschikt standaard platform dat volledig naar onze noden en wensen kon worden geconfigureerd. Pehade heeft ons tijdens het ganse traject geadviseerd en ondersteund. Zowel tijdens de analyse en de uiteindelijke setup en configuratie, alsook tijdens de migratie van onze gegevens uit het oude systeem naar het nieuwe. Ondertussen is Zoho CRM de niet te missen houvast voor onze medewerkers en onze bedrijfsvoering."
Ben De Goignies - CEO Presence Translate & Interact


"Met Zoho-CRM hebben we eindelijk de tool gevonden die ons toelaat onze belangrijkste verkoopsdata op een eenvoudige en efficiënte manier te beheren, analyseren en rapporteren. Zoho-CRM slaagt erin standaardsoftware te leveren zonder te vervallen in overdreven detaillistische programmatie waarvan de input en het beheer meer kost dan het qua output kan opleveren. Geheel in de stijl van deze no nonsense en to the point software wist Philip Debaere het programma op maat van ons bedrijf te customizen en ook na oplevering konden we op zijn gewaardeerde steun rekenen voor de verdere implementatie. Voor ons biedt de combinatie Zoho-Pehade het gepaste antwoord op de noden van onze KMO."
Frederik Baert - Managing Partner


"Wij zijn een internationaal marketingbureau uit Antwerpen dat zich specialiseert in reclamecampagnes gebaseerd op "Word of mouth" of simpelweg "mond-tot-mondreclame". Onze salesmensen zijn actief in verschillende Europese landen maar dankzij Zoho CRM hebben wij steeds een actueel beeld van hun activiteiten en kunnen wij op elk moment zien hoeveel en welke dossiers er in de pijplijn zitten"

Bart Baeyens - International Sales Director


"We recently installed Zoho CRM in our company, and after a trial period, decided to employ the services of Pehade to provide training and consultancy. Mr. Debaere, who has extensive experience in our field, gave training that has greatly enhanced our user experience, and has facilitated the optimal use of an excellent product. We cannot recommend him highly enough"
Pavel Nemec - Manager Modralog s.r.o.


"Dankzij de rapportering in Zoho CRM kunnen wij nu duidelijk in kaart brengen wanneer wij de meeste aanvragen krijgen en hoe lang het gemiddeld duurt tussen een aanvraag en de verkoop van een activiteit. Ook volgen wij op welke verkoopskanalen het meeste aanvragen opleveren"
Lisa Gouwy -  Sales"De begeleiding die we genoten tijdens het opstarten van ZOHO CRM was voortreffelijk. Pehade heeft ons op een deskundige manier bijgestaan om deze "CRM" - klantenrelatiebeheer - op te zetten. Ik ben heel tevreden en kan Philip Debaere enkel een pluim geven voor zijn manier van werken. Zonder hem had ik niet geweten hoe ik mijn klanten gegevens op een doeltreffende manier kon opbouwen. Ondertussen werken we reeds 4 jaar met deze software in de Cloud. Aanrader!"
 Frank Verhaegen - Zaakvoerder "Oostende beschikt sinds 1 februari 2008 over een Economisch Huis dat fungeert als aanspreekpunt voor elk bedrijf. Voor het correct uitvoeren van onze diensten beschikken wij over heel veel data die continue geactualiseerd moet worden. Elke handelaar, zelfstandig ondernemer of bedrijf in Oostende is geregistreerd. Dankzij Zoho CRM kunnen wij deze data moeiteloos structureren en onderhouden. Omdat wij als Economisch Huis ook heel veel moeten communiceren maken wij nu ook gebruik van Zoho Campaigns voor onze e-mailcampagnes. Dankzij de synchronisatie met Zoho CRM zijn onze mailinglijsten steeds actueel en heel gericht. Voor de implementatie en opleiding van onze mensen heeft Pehade ons maximaal ondersteund en begeleid.

Gunther Van Praet - Gedelegeerd Bestuurder